De vaporizers van DaVinci behoren tot de best beoordeelde vaporizers die nu op de markt zijn. Als geautoriseerd reseller leveren wij hun gehele assortiment. De IQ en de Original worden door onze klanten het meest gewaardeerd.

 

Van € 279,95 voor € 249,95

 

IQTECHNOLOGIE

De technologie van de IQ biedt vier temperatuurinstellingen voor verschillende dampvoorkeuren. Elke instelling wordt aangeduid met een verlicht blokje aan de zijkant van de vaporizer, van een blok (177 ℃) tot vier blokken (221℃).

GEBRUIK

Precision mode maakt het mogelijk om de exacte temperatuur te kiezen. De lichtblokken geven de gekozen temperatuur aan. De IQ vibreert wanneer deze is bereikt.

Boost mode wordt geactiveerd door de controleknop langer ingedrukt te houden. Na het loslaten van de knop gaat de IQ in stand-by. In deze stand koelt ie af, zodat je cannabis of ander kruid in goede conditie bewaard wordt. Voor discretie is de verlichting van de IQ dimbaar.

APP INTEGRATIE

Met gebruik van de Bluetooth app (verkrijgbaar voor Android en iOS.) kun je heel eenvoudig de DaVinci IQ bedienen en uitlezen. Met de smartphone app is het mogelijk om een profiel aan te maken. Zo is de IQ te personaliseren.

Afmetingen en Specificaties:

Afmetingen: 4.2 x 9 x 2.4 cm
Gewicht: 145 g
Oplaadbare/Vervangbare 18650 batterij
Oplaadtijd: ongeveer 3 uur.

De IQ wordt geleverd met:

1 Micro USB-kabel
1 Sleutelhanger
1 Schoonmaakborstel
9 Schoonmaakdoekjes
1 Waterpijpadapter/Mondstuk
1 Draagblik
1 3500mAh – 18650 Batterij
1 Gebruiksaanwijzing

Afbeeldingsresultaat voor davinci original
Van € 139,- voor € 125,-

 

 

De Original van DaVinci heeft een tot op de graad nauwkeurig instelbare temperatuurregeling. Met de + en – toetsen kies je een temperatuur tussen de 38°C en 207°C.

Het mondstukje is vervaardigd uit food-grade siliconen.

De DaVinci is ergonomisch vormgegeven. Dankzij kwaliteitsonderdelen en sterke behuizing kan deze een incidentele val zonder problemen doorstaan.

Om de accuduur te optimaliseren en oververhitting te voorkomen schakelt de DaVinci automatisch uit na 10 minuten niet te zijn gebruikt.

Interne stashruimte: Aan de binnenzijde bevindt zich een klein vakje voor het opbergen van een kleine hoeveelheid kruiden.

Oil canister compartment: De DaVinci kan ook gebruikt worden met de meegeleverde ‘oil cans’. Deze kunnen worden gevuld met olie of concentraat.

De DaVinci Vaporizer wordt geleverd met:

Oplader (220V)

Gebruikshandleiding

Schoonmaakborsteltje

Flexi straw mondstukje

2 oil cans

 

Bestellen doe je door te mailen naar info@hewijn.nl. Je ontvangt dan een betaallink.