€ 9,95

Riesling wordt van oudsher gezien als Koning van de witte wijndruiven. Kreuzbergs versie respecteert deze titel. De karakteriserende zuren die lengte en body geven zijn gebalanceerd aanwezig. Verder is deze wijn loepzuiver, zeer fruitig en droog. 13,0% Vol.

 

€ 8,95

 

Rode druiven fermenteren zonder schil op lage temperatuur. Dit resulteert in een levendige, zeer lichte rosé. Notities: perzik, levendige zuren en delicaat restzoet. Notige accenten en zachte tannines hinten naar rode wijn. Kreuzbergs “BLANC DE NOIR”  komt het best tot zijn recht bij lichte gerechten. 12,5% Vol.


 

€ 8,95

Kreuzbergs Pinot Blanc is licht van kleur. Een zeer fijne mousse geeft een lichte sprankeling op de tong. In de neus vind je tonen van peer, meloen en citroenmelisse. Deze wijn is gemaakt om jong te drinken. Alleen dan kun je echt genieten van zijn jeugdige frisheid. De wijn combineert perfect met asperges of een frisse zomerse salade. 13% Vol.


 

 kjhsjfsdfbsdfasklfnsdklhsdfjsdkjfbdjfjskdlsnfjksdfsmdsbvcsdfbasfnsaknvbfsfas;fans
€ 11,95

 

Cuvée Blanc bestaat uit een blend van Pinot Blanc en Riesling. Een rijke geur van bloemen in de neus. In het gehemelte zeer zuiver en fris met hints van appel, peer en meloen. Een serieus glas. 12% Vol.


 

€ 10,95

De rode druiven voor Blanc de Noir VDP komen van de steilere hellingen. Het moeilijke oogsten wordt beloond met meer finesse in het glas. Notities: steenvrucht, levendig restzoet en noten. Zachte tannines geven deze wijn haar fijne bite. 12,5% Vol.


€ 18,95

“CASA BLANCA” is de lichtroze versie van “CASA NOVA”; Blanc de Noir van Cabernet Sauvignon. Een rariteit met de signatuur van Kreuzberg. Facetrijk, krachtig en zeer speels. Een wijn die je graag met je beste vrienden drinkt. 12% Vol.


 

11,95

Riesling behoort tot de oudst gecultiveerde rassen in Duitsland. Nelles’ “RIESLING ALTE REBEN” verkrijgt men uit druiven van minstens 40 jaar oude wijnstokken. Het resultaat is een levendige wijn met een zachte geur van perzik en abrikoos. De ingetogen zuren zorgen voor volledige balans. Fantastisch bij Aziatische gerechten. 12,5% Vol.