Prijzen zijn inclusief BTW. Neem gerust contact op voor een proefsessie op maat. Wij bezoeken u graag met een afgestemde greep uit ons assortiment. Omdat wij beschikken over een AGP-Vergunning, is directe levering vanaf de boer mogelijk. Voor particulieren hanteren wij een minimum order van 6 flessen.

Betaling
Nadat u de bestelling per mail hebt geplaatst, kunt u betalen via de IDEAL-link. Deze sturen wij per mail. Eerste bestellingen worden vooraf betaald.

Verzending
Wij verzenden orders na betaling binnen 2 werkdagen. Specifieke wensen m.b.t. leveringen kunt u per mail aan ons doorgeven.

Beschikbaarheid
Ons aanbod geldt onder voorbehoud van beschikbaarheid. Als een product op een bepaald moment niet meer leverbaar is, nemen wij z.s.m. contact met u op.

Afbeeldingen
Afbeeldingen van getoonde flessen of etiketten kunnen afwijken.

Leeftijd
Heine & Essenius Wijnkoperij verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Met het plaatsen van uw bestelling bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent.

Breukschade
Accepteer bij een geval van breuk uw zending niet. Geef deze direct mee terug met de koerier, bel ons en wij lossen het op.