WIJNEN

Onze wijnen zijn te bestellen via info@hewijn.nl.  Factuur volgt na levering. Binnen Uithoorn gratis bezorgd.

Cuvee Noir

‘Rioja’ op zijn Duits. Een blend van Regent, Dornfelder en Portugieser. Diep van kleur, krachtig van smaak en toch elegant. Een allemansvriend van zeer hoog niveau. 12,5% Vol.


Pinot Noir

Licht van kleur, soepel en zuiver in de afdronk. Bosvruchten in de neus en chocola op de tong. Zachte tannines van gebruikt hout maakt deze basis Pinot Noir helemaal af. Een topper voor nog geen tientje.


Unplugged

100% Pinot Noir van leistenen bodem. Spontaan vergist. In de neus rijpe kersen en frambozen. Veel finesse en edele tannines. Fruit- en terroirexpressies komen mooi tot hun recht. 

Houtrijping op gebruikt eiken. De lange afdronk eindigt met een zuivere mineraaltoets. 13% Vol.


Riesling

Riesling wordt gezien als de Koning van de witte wijndruif. Terecht. Weingut Kreuzberg respecteert deze titel met verve. Hun Riesling is strakdroog, fruitig en loepzuiver. De kenmerkende frisse zuren geven deze wijn body, structuur en lengte. Geen slobberwijn, maar een gastronomisch inzetbare wijn met inhoud. Een wijn om voor te gaan zitten.


Pinot Noir Sekt

100% Pinot Noir. Blanc de Noir. Facetrijk, fruitig en droog. Hints van toast en een zijdezachte mousse. 12,5 % Vol.


Casa Blanca

Blanc de Noir van (ooit illegaal aangeplante) Cabernet Sauvignon. Een rariteit met de signatuur van Kreuzberg. Facetrijk, krachtig en zeer speels. 19 maanden gerijpt op nieuwe Franse barriques. Een wijn die je graag met je beste vrienden drinkt. 12% Vol.


Onze vaporizers

De vaporizers van DaVinci behoren tot de best beoordeelde vaporizers die nu op de markt zijn. Als geautoriseerd reseller leveren wij hun gehele assortiment. De IQ en de MIQRO worden door onze klanten het meest gewaardeerd.

DAVINCI IQ

 

IQTECHNOLOGIE
De technologie van de IQ biedt vier temperatuurinstellingen voor verschillende dampvoorkeuren. Elke instelling wordt aangeduid met een verlicht blokje aan de zijkant van de vaporizer, van een blok (177 ℃) tot vier blokken (221℃).

GEBRUIK
Precision mode maakt het mogelijk om de exacte temperatuur te kiezen. De lichtblokken geven de gekozen temperatuur aan. De IQ vibreert wanneer deze is bereikt.
Boost mode wordt geactiveerd door de controleknop langer ingedrukt te houden. Na het loslaten van de knop gaat de IQ in stand-by. In deze stand koelt ie af, zodat je kruid in goede conditie bewaard wordt. Voor discretie is de verlichting van de IQ dimbaar.

APP INTEGRATIE
Met gebruik van de Bluetooth app (verkrijgbaar voor Android en iOS.) kun je heel eenvoudig de DaVinci IQ bedienen en uitlezen. Met de smartphone app is het mogelijk om een profiel aan te maken. Zo is de IQ te personaliseren.

Afmetingen en Specificaties:
Afmetingen: 4.2 x 9 x 2.4 cm
Gewicht: 145 g
Oplaadbare/Vervangbare 18650 batterij
Oplaadtijd: ongeveer 3 uur.

De IQ wordt geleverd met:
1 Micro USB-kabel
1 Sleutelhanger
1 Schoonmaakborstel
9 Schoonmaakdoekjes
1 Waterpijpadapter/Mondstuk
1 Draagblik
1 3500mAh – 18650 Batterij
1 Gebruiksaanwijzing

€249,95

 

DAVINCI MIQRO

Simpel en 33% kleiner dan de IQ.

Inclusief USB oplaadsnoer, extra mondstuk, beschermhoes, stashhouder, extra batterij en beschermhoes.

€ 159,-

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

Schrijf me tevens in voor de nieuwsbrief!

*verplicht

sensunique is powered by: